Párkapcsolati tanácsadás: Vágj bele!

Párkapcsolati tanácsadás: Vágj bele!

Nem biztos, hogy a megfelelő emberrel élsz? A párkapcsolati tanácsadás során több aspektusból körbejárjuk ezt a kérdést is. Motiváció segítek Neked, hogy megtaláld a elég motivációkat az életedben, amelynek a segítségével javíthatsz a hozzáállásodon. Az ilyesmi eltervezett és megvalósított programok elteltével feltöltődve, magabiztosan fogsz nekiállni a többi feladatodnak.  A párkapcsolati tanácsadás tréningek száma attól függ, hogy milyen jellegű és mélységű problémával álltok szemben. Szeretnénk valamit elérni, megkapni, valamilyen vágyunkat és szükségletünket megélni. A tengernyi energiát felemésztő ijedelem és bizalmatlanság helyét szépen kényelmesen átveszi a békesség és az önérzet érzése. A párkapcsolati tanácsadás eszközei csak addig ismeretlenek számotokra, amíg ki nem próbáljátok.

Gyakran veszekednek a férjed szülei? Javasold nekik, hogy forduljanak szakemberhez. A párterápia esetében ugyanis egy külső szemlélő elfogultság nélkül tud nekik segíteni. Harmadik szint, csalódás ebben az időszakban mindenben csalódunk a előző várakozásokhoz képest. Ebben a szobában ott van egy specialista is, amely személy pártjára kel legyőzni a félelmeiteket azért, hogy őszinték lehessetek egymással. Önbizalom, önérzet hiánya Önértékelés, jómagam alul-értékelése Félelem, szorongás, kiszolgáltatottság érzése oltalom hiánya, bizalmatlanság, fenntartás. Visszahúzódottság, inaktivitás Önérvényesítés, jómagam képviselése Vágyaim és szükségleteim megélése Aktivitás, jómagam erő, felszabadulttá válás feliratkozás tanácsadásra. Egy helyben toporogtok, és nem tudjátok, hogy merre induljatok el? A párterápia során újratervezhetitek a céljaitokat szakember segítségével.

Az önbizalom növelés során nem csak lelkileg, hanem testileg is megerősödsz, és olyan dolgokra leszel képes, ami további erőt ad. Készen állsz arra, hogy bemutassalak őszinte énednek? üzenet szerűen egy sérült, nem elfogadhatóan futó közegben az önbizalmunk sem lesz egészséges. Ezek összessége a személyes kompetenciánk, voltaképpen alkalmasságunk az életben maradáshoz. Az önbizalom növelés csak akkor nem működik, ha nem hiszel benne. Nyitottan beszéljetek pillanatnyilag egész társas kiadást, legyen egész a kettőtök részére található és kielégítő a társas költéseitek. Az önbizalom növelés simán a mindennapjaid részévé válhat.

No Comments

Comments are closed.